MHC Rosmalen

MHC Rosmalen kun je vinden aan de Jos de Letterlaan 13 in Rosmalen.

Meer informatie over MHC Rosmalen in Rosmalen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rosmalen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Rosmalen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Rosmalen in Rosmalen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Rosmalen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Rosmalen in Rosmalen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Rosmalen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Jos de Letterlaan 13 in Rosmalen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 73 521 3413, of door te mailen via de website: http://www.mhcrosmalen.nl/

Hoe kom je bij MHC Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Rosmalen

Bezoekers bekeken ook