Sneeker Mixed Hockey Club

Sneeker Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Molenkrite 130 in Sneek.

Meer informatie over Sneeker Mixed Hockey Club in Sneek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Sneek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sneeker Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sneeker Mixed Hockey Club in Sneek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sneeker Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sneeker Mixed Hockey Club in Sneek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sneeker Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Molenkrite 130 in Sneek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 515 414 048, of door te mailen via de website: http://www.hockeysneek.nl/

Hoe kom je bij Sneeker Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sneeker Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sneeker Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook