Hockey Club Zeewolde

Hockey Club Zeewolde kun je vinden aan de Horsterweg 214 in Zeewolde.

Meer informatie over Hockey Club Zeewolde in Zeewolde

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zeewolde of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Zeewolde wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Zeewolde in Zeewolde is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Zeewolde vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Zeewolde in Zeewolde meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Zeewolde ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Horsterweg 214 in Zeewolde. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 36 522 7011, of door te mailen via de website: https://www.hczeewolde.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Zeewolde

Bezoekers bekeken ook