Amersfoortse Mixed Hockey Club

Amersfoortse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Barchman Wuytierslaan 234 in Amersfoort.

Meer informatie over Amersfoortse Mixed Hockey Club in Amersfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amersfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Amersfoortse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Amersfoortse Mixed Hockey Club in Amersfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Amersfoortse Mixed Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Amersfoortse Mixed Hockey Club in Amersfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Amersfoortse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Barchman Wuytierslaan 234 in Amersfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 461 6764, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclub-amersfoort.nl/

Hoe kom je bij Amersfoortse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amersfoortse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Amersfoortse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook