Hockey Club Catwyck

Hockey Club Catwyck kun je vinden aan de De Krom 1H in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Hockey Club Catwyck in Katwijk aan Zee

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Katwijk aan Zee of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Catwyck wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Catwyck in Katwijk aan Zee is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Catwyck vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Catwyck in Katwijk aan Zee meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Catwyck ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Krom 1H in Katwijk aan Zee. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 71 402 8670, of door te mailen via de website: http://www.hccatwyck.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Catwyck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Catwyck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Catwyck

Bezoekers bekeken ook