Hockey Internationals

Hockey Internationals kun je vinden aan de Offenbachplantsoen 12 in Drunen.

Meer informatie over Hockey Internationals in Drunen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drunen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Internationals wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Internationals in Drunen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Internationals vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Internationals in Drunen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Internationals ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Offenbachplantsoen 12 in Drunen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 12704648, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockey Internationals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Internationals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Internationals

Bezoekers bekeken ook