Hoofdingang Hockeyclub Overbos

Hoofdingang Hockeyclub Overbos kun je vinden aan de Laan van Meerestein 120 in Beverwijk.

Meer informatie over Hoofdingang Hockeyclub Overbos in Beverwijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Beverwijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hoofdingang Hockeyclub Overbos wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hoofdingang Hockeyclub Overbos in Beverwijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hoofdingang Hockeyclub Overbos vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hoofdingang Hockeyclub Overbos in Beverwijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hoofdingang Hockeyclub Overbos ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Laan van Meerestein 120 in Beverwijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hoofdingang Hockeyclub Overbos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoofdingang Hockeyclub Overbos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hoofdingang Hockeyclub Overbos

Bezoekers bekeken ook