HC Spaarndam

HC Spaarndam kun je vinden aan de Zijkanaal C11, Sportpark Hansje Brinker in Spaarndam.

Meer informatie over HC Spaarndam in Spaarndam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Spaarndam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Spaarndam wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Spaarndam in Spaarndam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Spaarndam vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Spaarndam in Spaarndam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Spaarndam ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zijkanaal C11, Sportpark Hansje Brinker in Spaarndam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 737 0527, of door te mailen via de website: https://www.hcspaarndam.nl/

Hoe kom je bij HC Spaarndam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Spaarndam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Spaarndam

Bezoekers bekeken ook