H.C. Rijnvliet

H.C. Rijnvliet kun je vinden aan de Sportpark Rijnvliet 3a in Utrecht.

Meer informatie over H.C. Rijnvliet in Utrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Utrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.C. Rijnvliet wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.C. Rijnvliet in Utrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.C. Rijnvliet vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.C. Rijnvliet in Utrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.C. Rijnvliet ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Rijnvliet 3a in Utrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 877 8670, of door te mailen via de website: http://www.hcrijnvliet.nl/

Hoe kom je bij H.C. Rijnvliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.C. Rijnvliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.C. Rijnvliet

Bezoekers bekeken ook