HC Bloemendaal

HC Bloemendaal kun je vinden aan de Aelbertsbergweg 3 in Bloemendaal.

Meer informatie over HC Bloemendaal in Bloemendaal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bloemendaal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Bloemendaal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Bloemendaal in Bloemendaal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Bloemendaal vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Bloemendaal in Bloemendaal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Bloemendaal ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Aelbertsbergweg 3 in Bloemendaal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 525 1266, of door te mailen via de website: http://www.hcbloemendaal.nl/

Hoe kom je bij HC Bloemendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Bloemendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Bloemendaal

Bezoekers bekeken ook