Hockey Toppers

Hockey Toppers kun je vinden aan de Mispelgaarde in Zoetermeer.

Meer informatie over Hockey Toppers in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Toppers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Toppers in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Toppers vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Toppers in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Toppers ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Mispelgaarde in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 14181381, of door te mailen via de website: https://www.hockey-toppers.com/epages/83517091.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/83517091/Categories/ContactForm

Hoe kom je bij Hockey Toppers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Toppers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Toppers

Bezoekers bekeken ook