NHC De IJssel

NHC De IJssel kun je vinden aan de Sportpark Dorrestein, Iersestraat 3 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over NHC De IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuwerkerk aan den IJssel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is NHC De IJssel wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, NHC De IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is NHC De IJssel vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is NHC De IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over NHC De IJssel ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportpark Dorrestein, Iersestraat 3 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 180 317 497, of door te mailen via de website: http://www.hcdeijssel.nl/

Hoe kom je bij NHC De IJssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NHC De IJssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. NHC De IJssel

Bezoekers bekeken ook