VMH&CC MOP

VMH&CC MOP kun je vinden aan de De Bus 2 in Vught.

Meer informatie over VMH&CC MOP in Vught

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vught of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is VMH&CC MOP wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, VMH&CC MOP in Vught is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is VMH&CC MOP vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is VMH&CC MOP in Vught meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over VMH&CC MOP ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Bus 2 in Vught. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 411 601 221, of door te mailen via de website: http://www.hcmop.nl/

Hoe kom je bij VMH&CC MOP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VMH&CC MOP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. VMH&CC MOP

Bezoekers bekeken ook