Sportpark Het Lambrek

Sportpark Het Lambrek kun je vinden aan de Sterkselseweg 51-53 in Heeze.

Meer informatie over Sportpark Het Lambrek in Heeze

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heeze of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Het Lambrek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Het Lambrek in Heeze is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Het Lambrek vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Het Lambrek in Heeze meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Het Lambrek ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Sterkselseweg 51-53 in Heeze. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark Het Lambrek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Het Lambrek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Het Lambrek

Bezoekers bekeken ook