O.S.V. Duikteam Argonauta

O.S.V. Duikteam Argonauta kun je vinden aan de in Breda.

Meer informatie over O.S.V. Duikteam Argonauta in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is O.S.V. Duikteam Argonauta wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, O.S.V. Duikteam Argonauta in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is O.S.V. Duikteam Argonauta vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is O.S.V. Duikteam Argonauta in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over O.S.V. Duikteam Argonauta ? Je kunt de Sportclub bezoeken op in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.argonauta.nl/

Hoe kom je bij O.S.V. Duikteam Argonauta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je O.S.V. Duikteam Argonauta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. O.S.V. Duikteam Argonauta

Bezoekers bekeken ook