NSSHV Radboud Rangers

NSSHV Radboud Rangers kun je vinden aan de Staddijk 109 in Nijmegen.

Meer informatie over NSSHV Radboud Rangers in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is NSSHV Radboud Rangers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, NSSHV Radboud Rangers in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is NSSHV Radboud Rangers vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is NSSHV Radboud Rangers in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over NSSHV Radboud Rangers ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Staddijk 109 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.radboudrangers.com/

Hoe kom je bij NSSHV Radboud Rangers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NSSHV Radboud Rangers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. NSSHV Radboud Rangers

Bezoekers bekeken ook