Skeelervereniging Surhuisterveen SVS

Skeelervereniging Surhuisterveen SVS kun je vinden aan de Blauknopke 3 in Surhuisterveen.

Meer informatie over Skeelervereniging Surhuisterveen SVS in Surhuisterveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Surhuisterveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Skeelervereniging Surhuisterveen SVS wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Skeelervereniging Surhuisterveen SVS in Surhuisterveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Skeelervereniging Surhuisterveen SVS vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Skeelervereniging Surhuisterveen SVS in Surhuisterveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Skeelervereniging Surhuisterveen SVS ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Blauknopke 3 in Surhuisterveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Skeelervereniging Surhuisterveen SVS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skeelervereniging Surhuisterveen SVS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Skeelervereniging Surhuisterveen SVS

Bezoekers bekeken ook