HC Nijkerk

HC Nijkerk kun je vinden aan de Watergoorweg 46 in Nijkerk.

Meer informatie over HC Nijkerk in Nijkerk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijkerk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Nijkerk wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Nijkerk in Nijkerk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Nijkerk vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Nijkerk in Nijkerk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Nijkerk ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Watergoorweg 46 in Nijkerk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 245 9513, of door te mailen via de website: https://www.hcnijkerk.nl/

Hoe kom je bij HC Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Nijkerk

Bezoekers bekeken ook