HC Geldermalsen

HC Geldermalsen kun je vinden aan de Randweg 5 in Geldermalsen.

Meer informatie over HC Geldermalsen in Geldermalsen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Geldermalsen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Geldermalsen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Geldermalsen in Geldermalsen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Geldermalsen vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Geldermalsen in Geldermalsen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Geldermalsen ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Randweg 5 in Geldermalsen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 345 652 548, of door te mailen via de website: https://www.hcgeldermalsen.nl/site/default.asp?Option=2502&stcname=vereniging_contact

Hoe kom je bij HC Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook