Hockeyclub De Holestick

Hockeyclub De Holestick kun je vinden aan de De Bree, Eikenlaan 4 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Hockeyclub De Holestick in Scherpenzeel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Scherpenzeel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub De Holestick wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub De Holestick in Scherpenzeel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub De Holestick vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub De Holestick in Scherpenzeel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub De Holestick ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Bree, Eikenlaan 4 in Scherpenzeel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 277 1093, of door te mailen via de website: http://www.holestick.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub De Holestick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub De Holestick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub De Holestick

Bezoekers bekeken ook