HV Bleiswijk

HV Bleiswijk kun je vinden aan de Merenweg 20a in Bleiswijk.

Meer informatie over HV Bleiswijk in Bleiswijk

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bleiswijk of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HV Bleiswijk wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HV Bleiswijk in Bleiswijk is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HV Bleiswijk vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HV Bleiswijk in Bleiswijk meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HV Bleiswijk ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Merenweg 20a in Bleiswijk. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hvbleiswijk.nl/

Hoe kom je bij HV Bleiswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HV Bleiswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HV Bleiswijk

Bezoekers bekeken ook