Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren"

Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" kun je vinden aan de Nassau Dillenburgstraat 38 in Den Haag.

Meer informatie over Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Nassau Dillenburgstraat 38 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlandsche Hockeyclub "De Batavieren" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Nederlandsche Hockeyclub “De Batavieren”

Bezoekers bekeken ook