Zundertse Hockeyclub

Zundertse Hockeyclub kun je vinden aan de Wildertsedijk 22 in Zundert.

Meer informatie over Zundertse Hockeyclub in Zundert

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zundert of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Zundertse Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Zundertse Hockeyclub in Zundert is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Zundertse Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Zundertse Hockeyclub in Zundert meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Zundertse Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wildertsedijk 22 in Zundert. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 597 5781, of door te mailen via de website: http://www.dezundertsehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Zundertse Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zundertse Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Zundertse Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook