Hockeyclub Deurne

Hockeyclub Deurne kun je vinden aan de Energiestraat 9 in Deurne.

Meer informatie over Hockeyclub Deurne in Deurne

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Deurne of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Deurne wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Deurne in Deurne is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Deurne vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Deurne in Deurne meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Deurne ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Energiestraat 9 in Deurne. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 493 315 790, of door te mailen via de website: http://www.mhcdeurne.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Deurne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Deurne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Deurne

Bezoekers bekeken ook