E.H.V. Never Less

E.H.V. Never Less kun je vinden aan de De Esch in Rotterdam.

Meer informatie over E.H.V. Never Less in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is E.H.V. Never Less wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, E.H.V. Never Less in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is E.H.V. Never Less vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is E.H.V. Never Less in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over E.H.V. Never Less ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op De Esch in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 38317260, of door te mailen via de website: https://www.neverless.nl/

Hoe kom je bij E.H.V. Never Less? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.H.V. Never Less het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. E.H.V. Never Less

Bezoekers bekeken ook