HC Walcheren

HC Walcheren kun je vinden aan de Sportweg 10 in Vlissingen.

Meer informatie over HC Walcheren in Vlissingen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Vlissingen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Walcheren wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Walcheren in Vlissingen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Walcheren vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Walcheren in Vlissingen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Walcheren ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportweg 10 in Vlissingen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 19223704, of door te mailen via de website: http://www.hcwalcheren.nl/

Hoe kom je bij HC Walcheren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Walcheren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Walcheren

Bezoekers bekeken ook