Hockeyclub Eemsmond

Hockeyclub Eemsmond kun je vinden aan de Zwet 36-B in Delfzijl.

Meer informatie over Hockeyclub Eemsmond in Delfzijl

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delfzijl of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Eemsmond wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Eemsmond in Delfzijl is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Eemsmond vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Eemsmond in Delfzijl meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Eemsmond ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zwet 36-B in Delfzijl. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 596 612 871, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubeemsmond.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Eemsmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Eemsmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Eemsmond

Bezoekers bekeken ook