MMHC Voordaan

MMHC Voordaan kun je vinden aan de Lindenlaan 66A in Groenekan.

Meer informatie over MMHC Voordaan in Groenekan

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groenekan of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MMHC Voordaan wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MMHC Voordaan in Groenekan is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MMHC Voordaan vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MMHC Voordaan in Groenekan meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MMHC Voordaan ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Lindenlaan 66A in Groenekan. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 346 211 977, of door te mailen via de website: http://voordaan.nl/site/?option=2502&stcname=Home_Contact

Hoe kom je bij MMHC Voordaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMHC Voordaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MMHC Voordaan

Bezoekers bekeken ook