Hockeyclub VVV

Hockeyclub VVV kun je vinden aan de Aanloop 7 in Amstelveen.

Meer informatie over Hockeyclub VVV in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub VVV wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub VVV in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub VVV vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub VVV in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub VVV ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Aanloop 7 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 640 3502, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubvvv.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub VVV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub VVV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub VVV

Bezoekers bekeken ook