DHC Hudito

DHC Hudito kun je vinden aan de Rotterdamseweg 183A in Delft.

Meer informatie over DHC Hudito in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is DHC Hudito wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, DHC Hudito in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is DHC Hudito vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is DHC Hudito in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over DHC Hudito ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Rotterdamseweg 183A in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hudito.nl/

Hoe kom je bij DHC Hudito? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DHC Hudito het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. DHC Hudito

Bezoekers bekeken ook