Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal

Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal kun je vinden aan de Koersendijk 3 in Nijverdal.

Meer informatie over Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal in Nijverdal

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijverdal of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal in Nijverdal is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal in Nijverdal meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Koersendijk 3 in Nijverdal. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 548 617 694, of door te mailen via de website: http://www.hchn.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal

Bezoekers bekeken ook