Hockeyclub Hisalis

Hockeyclub Hisalis kun je vinden aan de Spekkelaan 2 in Lisse.

Meer informatie over Hockeyclub Hisalis in Lisse

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Lisse of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Hisalis wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Hisalis in Lisse is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Hisalis vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Hisalis in Lisse meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Hisalis ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Spekkelaan 2 in Lisse. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 411 043, of door te mailen via de website: http://www.hchisalis.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Hisalis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Hisalis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Hisalis

Bezoekers bekeken ook