hockeyvereniging MHC Westerkwartier

hockeyvereniging MHC Westerkwartier kun je vinden aan de Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 2 in Zuidhorn.

Meer informatie over hockeyvereniging MHC Westerkwartier in Zuidhorn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zuidhorn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is hockeyvereniging MHC Westerkwartier wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, hockeyvereniging MHC Westerkwartier in Zuidhorn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is hockeyvereniging MHC Westerkwartier vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is hockeyvereniging MHC Westerkwartier in Zuidhorn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over hockeyvereniging MHC Westerkwartier ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 2 in Zuidhorn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 594 505 125, of door te mailen via de website: http://www.mhc-westerkwartier.nl/

Hoe kom je bij hockeyvereniging MHC Westerkwartier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hockeyvereniging MHC Westerkwartier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. hockeyvereniging MHC Westerkwartier

Bezoekers bekeken ook