Dutch Vision Institute

Dutch Vision Institute kun je vinden aan de Wittenburgerweg 158 in Wassenaar.

Meer informatie over Dutch Vision Institute in Wassenaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wassenaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dutch Vision Institute wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dutch Vision Institute in Wassenaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dutch Vision Institute vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dutch Vision Institute in Wassenaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dutch Vision Institute ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Wittenburgerweg 158 in Wassenaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 70 514 4994, of door te mailen via de website: http://www.dutchvisioninstitute.nl/

Hoe kom je bij Dutch Vision Institute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Vision Institute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dutch Vision Institute

Bezoekers bekeken ook