WFHC Hoorn

WFHC Hoorn kun je vinden aan de Roskam 6 in Zwaag.

Meer informatie over WFHC Hoorn in Zwaag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwaag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is WFHC Hoorn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, WFHC Hoorn in Zwaag is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is WFHC Hoorn vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is WFHC Hoorn in Zwaag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over WFHC Hoorn ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Roskam 6 in Zwaag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 229 232 332, of door te mailen via de website: http://www.wfhc.nl/

Hoe kom je bij WFHC Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WFHC Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. WFHC Hoorn

Bezoekers bekeken ook