Leidse Studenten Hockeyclub Thor

Leidse Studenten Hockeyclub Thor kun je vinden aan de Einsteinweg 6 in Leiden.

Meer informatie over Leidse Studenten Hockeyclub Thor in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leidse Studenten Hockeyclub Thor wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leidse Studenten Hockeyclub Thor in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leidse Studenten Hockeyclub Thor vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leidse Studenten Hockeyclub Thor in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leidse Studenten Hockeyclub Thor ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Einsteinweg 6 in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.lshthor.nl/

Hoe kom je bij Leidse Studenten Hockeyclub Thor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Studenten Hockeyclub Thor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leidse Studenten Hockeyclub Thor

Bezoekers bekeken ook