MHC MEP

MHC MEP kun je vinden aan de Molenwijk 1 in Boxtel.

Meer informatie over MHC MEP in Boxtel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Boxtel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC MEP wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC MEP in Boxtel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC MEP vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC MEP in Boxtel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC MEP ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Molenwijk 1 in Boxtel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 411 608 734, of door te mailen via de website: http://www.mhcmep.nl/

Hoe kom je bij MHC MEP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC MEP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC MEP

Bezoekers bekeken ook