HC Montfoort

HC Montfoort kun je vinden aan de Bovenkerkweg 14 in Montfoort.

Meer informatie over HC Montfoort in Montfoort

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Montfoort of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Montfoort wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Montfoort in Montfoort is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Montfoort vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Montfoort in Montfoort meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Montfoort ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Bovenkerkweg 14 in Montfoort. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 348 471 412, of door te mailen via de website: http://www.hockeyclubmontfoort.nl/

Hoe kom je bij HC Montfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Montfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Montfoort

Bezoekers bekeken ook