THCC De Kromhouters

THCC De Kromhouters kun je vinden aan de Beethovenstraat 20 in Tiel.

Meer informatie over THCC De Kromhouters in Tiel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tiel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is THCC De Kromhouters wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, THCC De Kromhouters in Tiel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is THCC De Kromhouters vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is THCC De Kromhouters in Tiel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over THCC De Kromhouters ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Beethovenstraat 20 in Tiel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.kromhouters.nl/

Hoe kom je bij THCC De Kromhouters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THCC De Kromhouters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. THCC De Kromhouters

Bezoekers bekeken ook