Hockeyvereniging HTC Son

Hockeyvereniging HTC Son kun je vinden aan de Rooijseweg 9 in Son.

Meer informatie over Hockeyvereniging HTC Son in Son

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Son of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging HTC Son wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging HTC Son in Son is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging HTC Son vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging HTC Son in Son meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging HTC Son ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Rooijseweg 9 in Son. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 499 475 268, of door te mailen via de website: http://www.htcson.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging HTC Son? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging HTC Son het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockeyvereniging HTC Son

Bezoekers bekeken ook