Hockeyvereniging Dorsteti

Hockeyvereniging Dorsteti kun je vinden aan de Lekdijk Oost 13B in Wijk bij Duurstede.

Meer informatie over Hockeyvereniging Dorsteti in Wijk bij Duurstede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Wijk bij Duurstede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyvereniging Dorsteti wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyvereniging Dorsteti in Wijk bij Duurstede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyvereniging Dorsteti vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyvereniging Dorsteti in Wijk bij Duurstede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyvereniging Dorsteti ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Lekdijk Oost 13B in Wijk bij Duurstede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 343 591 011, of door te mailen via de website: http://www.dorsteti.nl/

Hoe kom je bij Hockeyvereniging Dorsteti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyvereniging Dorsteti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockeyvereniging Dorsteti

Bezoekers bekeken ook