Hockey Club Alphen

Hockey Club Alphen kun je vinden aan de Olympiaweg 3 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Hockey Club Alphen in Alphen aan den Rijn

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alphen aan den Rijn of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Alphen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Alphen in Alphen aan den Rijn is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Alphen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Alphen in Alphen aan den Rijn meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Alphen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Olympiaweg 3 in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 172 475 903, of door te mailen via de website: http://www.hcalphen.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Alphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Alphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Alphen

Bezoekers bekeken ook