Korfbalclub "Antilopen"

Korfbalclub "Antilopen" kun je vinden aan de Bavoortseweg 27 in Leusden.

Meer informatie over Korfbalclub "Antilopen" in Leusden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leusden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Korfbalclub "Antilopen" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Korfbalclub "Antilopen" in Leusden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Korfbalclub "Antilopen" vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Korfbalclub "Antilopen" in Leusden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Korfbalclub "Antilopen" ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Bavoortseweg 27 in Leusden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 33 494 0052, of door te mailen via de website: https://www.antilopen.nl/

Hoe kom je bij Korfbalclub "Antilopen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalclub "Antilopen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Korfbalclub “Antilopen”

Bezoekers bekeken ook