Hockeyclub Zwolle

Hockeyclub Zwolle kun je vinden aan de Luttekeweg 5 in Zwolle.

Meer informatie over Hockeyclub Zwolle in Zwolle

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zwolle of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Zwolle wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Zwolle in Zwolle is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Zwolle vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Zwolle in Zwolle meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Zwolle ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Luttekeweg 5 in Zwolle. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 454 5316, of door te mailen via de website: http://www.hczwolle.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Zwolle

Bezoekers bekeken ook