Haaksbergse Hockeyclub Haackey

Haaksbergse Hockeyclub Haackey kun je vinden aan de Scholtenhagenweg 40D in Haaksbergen.

Meer informatie over Haaksbergse Hockeyclub Haackey in Haaksbergen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haaksbergen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Haaksbergse Hockeyclub Haackey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Haaksbergse Hockeyclub Haackey in Haaksbergen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Haaksbergse Hockeyclub Haackey vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Haaksbergse Hockeyclub Haackey in Haaksbergen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Haaksbergse Hockeyclub Haackey ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Scholtenhagenweg 40D in Haaksbergen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 53 572 2464, of door te mailen via de website: http://www.haackey.nl/

Hoe kom je bij Haaksbergse Hockeyclub Haackey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haaksbergse Hockeyclub Haackey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Haaksbergse Hockeyclub Haackey

Bezoekers bekeken ook