Hockey Club Reeuwijk Bodegraven

Hockey Club Reeuwijk Bodegraven kun je vinden aan de Groene Zoom in Bodegraven.

Meer informatie over Hockey Club Reeuwijk Bodegraven in Bodegraven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bodegraven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Reeuwijk Bodegraven wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Reeuwijk Bodegraven in Bodegraven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Reeuwijk Bodegraven vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Reeuwijk Bodegraven in Bodegraven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Reeuwijk Bodegraven ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Groene Zoom in Bodegraven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 172 612 411, of door te mailen via de website: http://www.hcrb.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Reeuwijk Bodegraven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Reeuwijk Bodegraven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockey Club Reeuwijk Bodegraven

Bezoekers bekeken ook