Hockeyclub Gilze-Rijen

Hockeyclub Gilze-Rijen kun je vinden aan de Sportparkweg 9 in Rijen.

Meer informatie over Hockeyclub Gilze-Rijen in Rijen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rijen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Gilze-Rijen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Gilze-Rijen in Rijen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Gilze-Rijen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Gilze-Rijen in Rijen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Gilze-Rijen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportparkweg 9 in Rijen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 161 226 275, of door te mailen via de website: http://www.hcgr.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Gilze-Rijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Gilze-Rijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Gilze-Rijen

Bezoekers bekeken ook