Hockeyfacilities

Hockeyfacilities kun je vinden aan de Pastoor Sickingstraat 92 in Eindhoven.

Meer informatie over Hockeyfacilities in Eindhoven

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Eindhoven of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyfacilities wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyfacilities in Eindhoven is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyfacilities vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyfacilities in Eindhoven meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyfacilities ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Pastoor Sickingstraat 92 in Eindhoven. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 37561191, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Hockeyfacilities? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyfacilities het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyfacilities

Bezoekers bekeken ook