Hockey Club Uden

Hockey Club Uden kun je vinden aan de Boekelsedijk 8a in Uden.

Meer informatie over Hockey Club Uden in Uden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Uden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Uden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Uden in Uden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Uden vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Uden in Uden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Uden ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Boekelsedijk 8a in Uden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 413 263 578, of door te mailen via de website: http://hcumail.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Uden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Uden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Uden

Bezoekers bekeken ook