Mixed Hockey Club Drunen

Mixed Hockey Club Drunen kun je vinden aan de Prins Hendrikstraat 80 in Drunen.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Drunen in Drunen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Drunen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Drunen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Drunen in Drunen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Drunen vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Drunen in Drunen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Drunen ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Prins Hendrikstraat 80 in Drunen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 416 375 441, of door te mailen via de website: http://mhcd.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Drunen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Drunen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Drunen

Bezoekers bekeken ook